Zbornica MedTech Slovenija

NoviceETIČNI KODEKS MEDTECH: PRAVILA IN ZAHTEVE ZA ORGANIZATORJE IZOBRAŽEVALNIH DOGODKOV

Spoznajte kriterije za prejem sredstev za izobraževanje ter najpogostejše napake pri organizaciji dogodkov. Pred sezono, ki obeta ponovno oživitev strokovnih srečanj, izobraževanj in kongresov, vas vljudno vabimo, da se nam 9. marca 2023, ob 13. uri pridružite na brezplačnem spletnem izobraževanju.

Interaktivna delavnica: Seznanite se s pogoji za zagotavljanje skladnosti medicinskih pripomočkov

Vloga distributerjev in uvoznikov v distribucijski verigi z vidika zagotavljanja varnih in učinkovitih medicinskih pripomočkov in IVD medicinskih pripomočkov postaja vse pomembnejša – tako na trgu Evropske unije kot tudi v Republiki Sloveniji. Obveznosti distributerjev in uvoznikov pa se z uredbama MDR in IVDR spreminjajo.

Diabetes – pandemija sodobnega časa

Sladkorna bolezen velja za tiho pandemijo sodobnega časa. Z diabetesom namreč živi več kot 60 milijonov Evropejcev, med katerimi ima 90 % diabetes tipa 2.

Optimiziranje uvajanja terapij v slovenski zdravstveni sistem

Na prvem FORUMU MedTech Slovenija smo na podlagi diskusij v sklopu okrogle mize »OPTIMIZIRANJE UVAJANJA TERAPIJ V SLOVENSKI ZDRAVSTVENI SISTEM« oblikovali konstruktivne zaključke, ki nam bodo služili kot iztočnica za nadaljnje delo in pozitivne premike na omenjenem področju.

Ste bili z nami na 1. FORUMU MedTech Slovenija? Poglejte nekaj utrinkov!

Naš največji dogodek, ki je v fokus postavil pomen inovativnih terapij in medicinskih tehnologij za učinkovito zdravstveno oskrbo, je konec septembra uspešno povezal številne deležnike s področja slovenskega zdravstva in strokovnjake, ki so nam približali dobre prakse iz tujine.