Novice



Združeni zobotehniki: pobuda za skupno delo

Vljudno vas vabimo na sestanek zobotehnikov, ki bo v sredo, 18. septembra 2024, od 9:00 do 11:00 ure.

Pravilnik o delovanju Etične komisije

Na podlagi 60. Člena Statuta Gospodarske zbornice Slovenije in določil Eticnega kodeksa poslovne prakse Medtech Europe, je Vesna Nahtigal, generalna direktorica Gospodarske zbornice Slovenije, dne 11. 7. 2024 sprejela: PRAVILNIK o organizaciji in delu Etične komisije v sklopu MedTech Europe etičnega kodeksa poslovne prakse

IVDR & MDR sprememba objavljena v Uradnem listu EU

Evropske unije objavljena UREDBA (EU) 2024/1860 EVROPSKEGA PARLAMENTA IN SVETA z dne 13. junija 2024 o spremembi uredb (EU) 2017/745 in (EU) 2017/746 v zvezi s postopnim uvajanjem Eudameda, obveznostjo obveščanja v primeru prekinitve ali prenehanja dobave in prehodnimi določbami za nekatere in vitro diagnostične medicinske pripomočke.

2. sestanek stebra MALA PODJETA – ZDRAVSTVO

V Zbornici MedTech Slovenija bomo septembra nadaljevali z gradnjo novega stebra MALA PODJETJA – ZDRAVSTVO. Uspešen in odlično obiskan prvi sestanek nam je dal potrditev, da smo na pravi poti, da združimo moči in se skupaj spopademo z izzivi, s katerimi se srečujejo mala podjetja, ki delujejo na področju zdravstva. Zato se bomo ponovno sestali 25. septembra v učilnici G Gospodarske zbornice Slovenije na Dimičevi ulici 13.