NoviceNova izobraževalna spletna platforma E-VIGILANCA za MDR in IVDR medicinske pripomočke

Na 1. FORUMU MedTech Slovenija smo prvi dan dogodka, 22. 9.2022, predstavili novo izobraževalno spletno platformo za MDR in IVDR medicinske pripomočke E-VIGILANCA

1. FORUM MedTech Slovenija: Urška Kogovšek dr.med., specialistka splošne kirurgije in koloproktologije, UKC Ljubljana o izkušnjah pri uvrstitvi v svetu uveljavljenih terapij v slovenski zdravstveni sistem

1. FORUM MedTech Slovenija: Urška Kogovšek dr.med., specialistka splošne kirurgije in koloproktologije ter vodja multidisciplinarnega konzilija za bolezni in motnje v delovanju medeničnega dna, KO za abdominalno kirurgijo, UKC Ljubljana o izkušnjah pri uvrstitvi v svetu uveljavljenih terapij v slovenski zdravstveni sistem.

1.FORUM MedTech Slovenija: Sophie Carlier s primerom dobre prakse francoske državne iniciative prenove dela javnega naročanja

Na 1. FORUMU MedTech Slovenija se bo predstavila tudi Sophie Carlier, ki je na francoskem Ministrstvu za zdravje zadolžena za nacionalni program “na vrednosti temelječega javnega naročanja” in inovacije (Value-Based Procurement & Innovation Procurement Manager, PHARE Program – Responsible Procurement4Hospitals Performance program) v Generalnem direktoratu za zdravstveno ponudbo (General Directorate of Healthcare Offer).

1. FORUM MedTech Slovenija: Okrogle mize in govorci

1. FORUM MedTech Slovenija, ki bo potekal 22. in 23. septembra 2022 na Zdravniški zbornici Slovenije v Ljubljani, bo v konstruktivnem dialogu povezal vse pomembne deležnike v zdravstvenem sistemu v Sloveniji. Program bodo sooblikovali številni domači in tuji strokovnjaki.

1.FORUM MedTech Slovenija: prim. mag. Dorijan Marušič, dr.,med., dipl.ing. s predstavitvijo mnenja slovenske javnosti in stroke na področju “na vrednosti temelječe zdravstvene oskrbe”

Na 1. FORUMU MedTech Slovenija se nam bo pridružil tudi prim. mag. Dorijan Marušič, dr.,med., dipl.ing., samostojni svetovalec in strokovnjak s področja zdravstvenega sistema. Predstavil bo razmere in mnenje slovenske javnosti in stroke na področju "na vrednosti temelječe zdravstvene oskrbe".