Novice



Prvi sestanek novega stebra MALA PODJETJA – ZDRAVSTVO

Vabimo vas, da se pridružite novemu in vznemirljivemu podjetniškemu stebru Mala podjetja – Zdravstvo, ki ga ustanavlja GZS Zbornica MedTech Slovenija. Naš cilj je združiti moči in se skupaj spopasti z izzivi, s katerimi se srečujejo mala podjetja, ki delujejo na področju zdravstva.

Prvi dogodek stebra, na katerem bomo izmenjali ideje, predloge in težave, s katerimi se soočate, bo potekal v sredo, 15. maja, ob 8.30 uri na Dimičevi ulici 13, v učilnici F, v medetaži. Brezplačno prijavo lahko uredite preko spletnega obrazca .

Nov steber vam bo omogočil dostop do strokovnjakov s področja kadrovskih, računovodskih in pravnih zadev, ki bodo pomagali pri reševanju vaših največjih izzivov. Naša ekipa vam bo omogočila tudi strokovno podporo pri specializiranih nalogah, dostop do izobraževanj o regulativi, možnost sodelovanja ter izmenjavo znanja in izkušenj med podjetniki v zdravstvenem sektorju, pa tudi malim podjetjem prilagojene storitve, vključno z organizacijo odgovornosti in pogodbami, ki jih ponuja naša zbornica.

Na sestanku boste spoznali naše partnerje in ugodnosti, ki jih ponujajo članom.

UNIJA Unija Smart Accounting | Računovodstvo, IT rešitve in davčno svetovanje

Unija je mednarodna računovodsko-svetovalna hiša, ki se ponaša z visoko kakovostnimi storitvami, naprednimi rešitvami ter izjemno stopnjo zadovoljstva in zaupanja, tako pri strankah kot tudi v strokovni javnosti. Z več kot 400 strokovnjaki deluje na 6 trgih centralne in vzhodne Evrope, kjer zagotavlja najvišji nivo kakovosti storitev. Ekipa skupine Unija sestoji iz visoko strokovnih in izkušenih strokovnjakov, ki skrbijo za poslovanje strank zanesljivo in učinkovito.

Unija pokriva 4 stebre delovanja:

  • Računovodstvo

  • Obračun plač

  • Svetovanje (Davčno, pravno in finančno svetovanje; pomoč pri nakupu oz. prodaji podjetij (M&A))

  • IT (Razvoj programskih rešitev; Vzdrževanje informacijskih sistemov; Pantheon gostovanje; IT; trgovina)

Članom GZS Zbornice MedTech Slovenija bo podjetje UNIJA ponujalo brezplačna izobraževanja. 

ODVETNIŠKA PISARNA JAMNIK D.O.O. - MATIJA JAMNIK

Odvetnik Matija Jamnik z več kot 15 leti izkušenj iz informacijskega (IT) prava, ustanovni član in član upravnega odbora Worldwide Independent Lawyers League (WILL) in večletni slovenski predstavnik v projektu International Network of Privacy-Law Professionals (INPLP). Zagotavljajo vam svetovanje in zastopanje (v upravnih, sodnih in inšpekcijskih postopkih) in implementacijo v zvezi z:

  • Varovanjem osebnih podatkov (GDPR in ZVOP-2),

  • Zahtevami po kibernetskih varnosti (NIS-2),

  • Urejanju pogodbenih razmerij in zastopanjem v sporih.

BP VISION - JASNA BROVČ POTOKAR

Jasna Brovč Potokar, univ. dipl. org. kadrovik, direktor podjetja BP VISION d.o.o., kadrovski inženiring, jasne kadrovske rešitve. Je kadrovski manager s strokovnim izpitom iz vseživljenjske karierne orientacije (VKO) in dolgoletnimi izkušnjami na področju vodenja in urejanja kadrovskih ter delovno pravnih rešitev, izbire kadrov, načrtovanja karier in kompetenc zaposlenih, vrednotenja in organizacije dela, izdelave sistemizacije delovnih mest, plačnih sistemov, stimulacije in sistemov nagrajevanja, vključno z ustreznimi dokumenti za mala, srednja in velika podjetja.

V podjetju BP Vision vam pomagajo odkrivati jasno pot do uspeha v vašem podjetju ter iščejo rešitve za razvoj karier vaših zaposlenih. S poglobljenim znanjem v kadrovskem managementu in delovno pravni dokumentaciji vam zagotavljajo:

  • Jasne kadrovske postopke, kadrovanje novih zaposlenih in delovni čas,

  • interne akte in dokumente (obvezne in priporočljive), skladne s kolektivnimi pogodbami, prilagojene vašim potrebam,

  • pomoč in podporo pri kadrovskih in delovno-pravnih izzivih, kakor tudi, da ste varni pred inšpekcijo za delo.

V skladu z željami lahko na skupnem sestanku poiščemo primerne rešitve za posamezne aktivnosti.

PRIJAVA NA DOGODEK

Fotogalerija