Novice



Poznate nevarnosti »phishinga«? Opremite se z osnovnimi IT znanji!

 


Phishing je ena najpogostejših oblik kibernetskih napadov, kjer napadalci z lažnimi sporočili poskušajo pridobiti občutljive podatke, kot so gesla, številke kreditnih kartic in druge osebne informacije. Zaradi svoje narave so med pogostimi tarčami napadalcev tudi manjša podjetja, saj običajno nimajo zaposlenih usposobljenih strokovnjakov in razvitih ustreznih orodij za kibernetsko zaščito, zaradi česar so tudi bolj ranljiva. 

Vsem članom GZS Zbornice MedTech Slovenija nudimo možnost, da se prijavijo na brezplačno predavanje, ki bo potekalo v četrtek, 30. 5. ob 10.00 na spletu prek Teams povezave. Predavanje, na katerem bo predaval g. Igor Levičnik iz podjetja UnijaConsulting d.o.o., bo trajalo 60 minut.

Prijavite se in nadgradite svoje znanje! 

 VEČ O PREDAVANJU

Predavanje bo osvetlilo tehnične vidike phishing napadov, vključno z metodami, ki jih napadalci uporabljajo za izvedbo teh napadov. Spoznali boste ključne statistične podatke o kibernetski varnosti in najbolj pogoste primere napadov, s katerimi se podjetja soočajo danes. Predstavljeni bodo konkretni primeri phishing napadov in 10 najpogostejših indikatorjev, ki lahko pomagajo prepoznati phishing napad in na kaj moramo biti pri tem pozorni.

Poudarek predavanja bo na pomembnosti močnih gesel ter na najboljših praksah za njihovo ustvarjanje in shranjevanje. Prav tako bomo predstavili različne metode zaščite pred nepooblaščenimi vdori.

KOMU JE PREDAVANJE NAMENJENO?

 Predavanje je namenjeno članom GZS Zbornice MedTech Slovenija, ki želijo izboljšati svoje znanje in kompetence na področju kibernetske varnosti, še posebej pa je priporočljivo za lastnike malih podjetij in njihove zaposlene

Vabljeni, da se nam pridružite, saj s pravim znanjem in pristopi lahko učinkovito zaščitimo svoje podatke ter poslovanje.

PRIJAVA

Fotogalerija