Novice



Spoznajte davčno-pravne vidike bonitet in izplačil nagrad zaposlenim


Delodajalci se pogosto poslužujejo različnih načinov nagrajevanja svojih zaposlenih, bodisi z dodatnimi bonusi bodisi z različnimi ugodnostmi v naravi. Ne glede na obliko nagrajevanja je za oba, tako delavca kot delodajalca, izjemno pomembno razumevanje davčne obravnave teh ugodnosti. Ključno je vprašanje, ali se določena ugodnost lahko izplača ali podari obdavčeno ali neobdavčeno.

Vsem članom GZS Zbornice MedTech Slovenija nudimo možnost, da se prijavijo na  brezplačno predavanje, ki bo potekalo v torek, 28. 5. ob 9.00 na spletu prek Teams povezave. Predavanje, na katerem bo predavala ga. Tadeja Jerič iz podjetja Unija Consulting d.o.o., bo trajalo 60 minut. Predavateljica bo dodatnih 15 minut namenila morebitnim vprašanjem udeležencev. 

 

Prijavite se in nadgradite svoje znanje! 

 

VEČ O PREDAVANJU:

Na webinarju bomo preučili različne oblike nagrajevanja, ki jih imajo delodajalci na voljo. Spoznali boste, kako se te oblike nagrajevanja razlikujejo glede na davčne posledice. Podrobno bomo pregledali, kako se davčno obravnavajo različne oblike bonitet, kot so zagotavljanje mobilnih telefonov, službenih vozil, parkirnih prostorov, vstopnic za dogodke in podobno. Izvedeli bostena kakšen način lahko nagradijo svoje zaposlene in kakšne so davčne posledice teh nagrad. Predstavili bomo, kako pravilno načrtovati nagrajevanje, da bi bilo to čim bolj ugodno z davčnega vidika.

 

KOMU JE PREDAVANJE NAMENJENO?

Predavanje je namenjeno članom GZS Zbornice MedTech Slovenija, ki želijo bolje razumeti davčne vidike nagrajevanja zaposlenih. 

 

S pravim znanjem lahko optimizirate nagrajevanje in hkrati zagotovite, da so vsi postopki skladni z davčno zakonodajo.


PRIJAVA

Fotogalerija