Novice



NAPOVEDUJEMO: 1. FORUM MedTech Slovenija - 22. in 23. septembra 2022 v Ljubljani

V GZS Zbornici MedTech Slovenija 22. in 23. septembra 2022 napovedujemo: 1. FORUM MEDTECH SLOVENIJA z naslovom NAPREDEK ZA UČINKOVITO ZDRAVSTVO - Uvajanje inovativnih terapij, medicinskih tehnologij in njihov vpliv na učinkovito zdravstveno oskrbo.

V GZS MedTech Slovenija izdelali Katalog sodobnih oblog za rane z opisi, poimenovanji in dimenzijami oblog ter drugih pripomočkov za oskrbo ran za zdravstvene institucije

V GZS Zbornici MedTech Slovenija v svojem delovanju v ospredje postavljamo zdravje uporabnikov in pacientov. Med številnimi aktivnosti si nenehno prizadevamo, da bi pacientom lahko zagotovili najsodobnejše medicinske pripomočke.

Obvladovanje kritičnih točk za omogočanje dostopnosti oziroma dajanje medicinskih pripomočkov na trg po MDR

Spletna interaktivna delavnica je namenjena vsem zaposlenim, ki delujete na področju medicinskih pripomočkov pri gospodarskih subjektih, distributerjem in uvoznikom, nabavnim službam medicinskega materiala in opreme v javnih zdravstvenih zavodih, tudi lekarnam, ki so po novem distributerji ter ostalim, ki želite podrobneje spoznati obveznosti distributerjev in uvoznikov ter njihove aktivnosti v dobavni verigi.

POSLEDICE PANDEMIJE V POSTOPKIH JAVNEGA NAROČANJA V ZDRAVSTVU

Spletna delavnica je namenjena vsem ponudnikom, ki delujete na področju javnih naročil v zdravstvu. Na delavnici se bomo seznanili z načini, kako rešiti negotove položaje, ki so nastali zaradi posledic pandemije.