Novice1. FORUM MedTech Slovenija: Urška Kogovšek dr.med., specialistka splošne kirurgije in koloproktologije, UKC Ljubljana o izkušnjah pri uvrstitvi v svetu uveljavljenih terapij v slovenski zdravstveni sistem

1. FORUM MedTech Slovenija: Urška Kogovšek dr.med., specialistka splošne kirurgije in koloproktologije ter vodja multidisciplinarnega konzilija za bolezni in motnje v delovanju medeničnega dna, KO za abdominalno kirurgijo, UKC Ljubljana o izkušnjah pri uvrstitvi v svetu uveljavljenih terapij v slovenski zdravstveni sistem.

1. FORUM MedTech Slovenija: Okrogle mize in govorci

1. FORUM MedTech Slovenija, ki bo potekal 22. in 23. septembra 2022 na Zdravniški zbornici Slovenije v Ljubljani, bo v konstruktivnem dialogu povezal vse pomembne deležnike v zdravstvenem sistemu v Sloveniji. Program bodo sooblikovali številni domači in tuji strokovnjaki.

Elektronsko vlaganje Prijav nezgod in poškodb pri delu

Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije v sodelovanju z Inšpektoratom RS za delo, Nacionalnim inštitutom za javno zdravje ter Ministrstvom za javno upravo uvaja elektronsko vlaganje Prijav nezgod in poškodb pri delu. Prijava nezgode-poškodbe pri delu trenutno še poteka na obrazcu ER-8, od vključno 1. 9. 2022 dalje pa bo moral delodajalec nezgodo in poškodbo pri delu prijaviti elektronsko prek portala SPOT.