Novice



Poslovna inteligenca (BI) in finančni kontroling

Poslovna inteligenca (BI) in finančni kontroling

Spoznajte orodja poslovne inteligence (BI) in na delavnici s finančnim svetovalcem izzive klasičnega poročanja spremenite v priložnosti za izboljšanje uspešnosti poslovanja! Z veseljem vas vabimo na brezplačni online seminar za člane GZS Zbornice MedTech Slovenija, ki bo potekal v torek, 18. junija ob 10. uri prek povezave Microsoft Teams.

Na 90-minutnem seminarju bosta predavala Tomaž Rojko in Dejan Kaligaro iz podjetja Unija d.o.o., ki bosta predstavila dve ključni temi:
- Business Intelligence za izboljšanje obdelave finančnih podatkov 
- ter razumevanje ključnih finančnih podatkov za uspešno poslovanje

Prijavite se in nadgradite svoje znanje! 

Business Intelligence (BI) je proces zbiranja, obdelave in analize podatkov za podporo poslovnemu odločanju. S pomočjo BI orodij, kot je Power BI, lahko podjetja hitro pridobijo vpogled v svoje poslovanje, prepoznajo trende, izboljšajo učinkovitost in sprejemajo boljše odločitve na podlagi podatkov. BI omogoča enostavno vizualizacijo podatkov, kar olajša razumevanje kompleksnih informacij.

 Spoznali boste:

  • Izzive klasičnega poročanja in kaj je BI?
  • Kako Power BI kot orodje omogoča enostavno in učinkovito analizo podatkov
  • Ključne funkcionalnosti Power BI
  • Primeri dobrih praks poročanja s Power BI
  • Finančni svetovalec: Kako izboljšati uspešnost poslovanja

Redno spremljanje finančnih kazalnikov omogoča podjetjem, da hitro prepoznajo morebitne težave, optimizirajo stroške in izboljšajo dobičkonosnost. Interpretacija finančnih podatkov pomaga pri strateškem načrtovanju, določitvi ciljev in sprejemanju informiranih odločitev, ki prispevajo k rasti in stabilnosti podjetja.

Naučili se boste:

  • O pomembnosti spremljanja ključnih finančnih postavk
  • Kako interpretirati finančne podatke
  • Pomembnost planiranja

Pridružite se nam in izkoristite to priložnost za poglobitev znanja na področju poslovne inteligence in finančnega svetovanja ter za pridobitev uporabnih vpogledov in nasvetov, ki lahko izboljšajo vaše poslovanje.

Prijavite se!

Veselimo se vaše udeležbe!
Ekipa MedTech Slovenije


Fotogalerija