Novice



Ne zamudite: Gospodarska delegacija na sejem Arab Health v Dubaju

Vabimo vas, da od 28. januarja 2024 do 1. februarja 2024 v okviru gospodarske delegacije obiščete največji mednarodni strokovni sejem na Bližnjem vzhodu s področja medicine in medicinske opreme, Arab Health.

Gospodarska delegacija, ki jo organiziramo GZS Zbornica MedTech Slovenija, javna agencija SPIRIT Slovenija ter Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport, je namenjena podjetjem, ki na sejmu Arab Health želijo srečati najuspešnejša globalna podjetja v s področja medicine in medicinske opreme. Predstavlja edinstveno priložnost za raziskovanje najnovejših trendov, razvoja in inovacij na tem področju.

Kaj gospodarska delegacija ponuja?

Na sejmu bo prisotnih več kot 3.000 razstavljavcev iz 180 držav, med drugim tudi 14 razstavljavcev iz Slovenije, ki se bodo predstavili na skupni stojnici. Sejem ponuja obilo priložnosti za mreženje, tudi v okviru različnih tematskih konferenc in interaktivnih delavnic. Za udeležence delegacije pa bo organiziran tudi obisk izbranega lokalnega podjetja.

Prijave in dodatne informacije

Zainteresirane predstavnike slovenskih podjetij vljudno vabimo, da sodelovanje v delegaciji potrdite preko , najkasneje do 10. novembra 2023, oziroma do zasedenosti prostih mest v delegaciji, pri čemer bomo upoštevali relevantnost podjetij glede na področja obravnavane delegacije ter vrstni red prijav. Po izteku roka za prijave bomo za udeležence delegacije organizirali pripravljalni sestanek ter podrobneje predstavili izvedbo programa obiska ter sestavo gospodarske delegacije.

Kotizacije ni, udeleženci sami pa sami krijejo stroške letalskega prevoza in hotelske namestitve. Zainteresirana podjetja lahko potovalni aranžma uredijo preko turistične agencije UNIVERZUM, V SVET d.o.o., ga. Nada Balažic, T: 01 – 232 0902, E nada@universum.si, ki pripravlja skupinski potovalni aranžma, z možnostjo upoštevanja individualnih želja potnikov.

SPIRIT Slovenija bo kril stroške lokalnih prevozov ter v sodelovanju z GZS Zbornico MedTech Slovenija nudil organizacijsko podporo pri pripravi in izvedbi obiska Dubaja.

Več o delegaciji in prijava na: https://www.izvoznookno.si/aktualno/gospodarska-delegacija-na-sejem-arab-health-v-duba

Za dodatne informacije smo vam v GZS Zbornici MedTech z veseljem na razpolago!

Polona Mežan

tel: 01 58 98 445

e-naslov: polona.mezan@gzs.si 

 
Vljudno vabljeni k sodelovanju! 

Fotogalerija