Novice



Elektronsko vlaganje Prijav nezgod in poškodb pri delu

Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije v sodelovanju z Inšpektoratom RS za delo, Nacionalnim inštitutom za javno zdravje ter Ministrstvom za javno upravo uvaja elektronsko vlaganje Prijav nezgod in poškodb pri delu. Prijava nezgode-poškodbe pri delu trenutno še poteka na obrazcu ER-8, od vključno 1. 9. 2022 dalje pa bo moral delodajalec nezgodo in poškodbo pri delu prijaviti elektronsko prek portala SPOT.

NAPOVEDUJEMO: 1. FORUM MedTech Slovenija - 22. in 23. septembra 2022 v Ljubljani

V GZS Zbornici MedTech Slovenija 22. in 23. septembra 2022 napovedujemo: 1. FORUM MEDTECH SLOVENIJA z naslovom NAPREDEK ZA UČINKOVITO ZDRAVSTVO - Uvajanje inovativnih terapij, medicinskih tehnologij in njihov vpliv na učinkovito zdravstveno oskrbo.

V GZS MedTech Slovenija izdelali Katalog sodobnih oblog za rane z opisi, poimenovanji in dimenzijami oblog ter drugih pripomočkov za oskrbo ran za zdravstvene institucije

V GZS Zbornici MedTech Slovenija v svojem delovanju v ospredje postavljamo zdravje uporabnikov in pacientov. Med številnimi aktivnosti si nenehno prizadevamo, da bi pacientom lahko zagotovili najsodobnejše medicinske pripomočke.