Novice



1. FORUM MedTech Slovenija: Ann-Sofie Sonne Holm-Schou, znanstvena koordinatorka pri Danski agenciji za zdravila s primerom dobre prakse danskega registra vsadkov



Na 1. FORUMU MedTech Slovenija (22. - 23.9.2022) pozdravljamo tudi Ann-Sofie Sonne Holm-Schou, ki je znanstvena koordinatorka pri Danski agenciji za zdravila.

 V okviru okrogle Digitalizacija kot prihodnost pogodbe med državo in pacientom, ki bo potekala 22. septembra 2022 nam bo Ann-Sofie Sonne Holm-Schou predstavila danski register vsadkov kot primer dobre prakse implementacije MDR IN IVDR.  

 

MDR in IVDR uredbi prinašata poenotenje meril na trgu medicinskih tehnologij, uvajata zahtevo za vzpostavitev nacionalnih registrov vsadkov. Zakaj je to še pomembno? Zato, ker to pomeni večjo dostopnost, varnost, sledljivost, učinkovitost in kakovost medicinskih pripomočkov, za pacienta boljšo oskrbo in manj zapletov, za zdravstveni sistem pa manj stroškov.

Okrogla miza nam bo ponudila vpogled v širši evropski prostor in dobre prakse uvajanja MDR in IVDR, v diskusiji pa bodo poleg Ann-Sofie Sonne Holm-Schou sodelovali tudi Oliver Bisazza, direktor za industrijsko politiko in zunanje zadeve v evropskem združenju MedTech Europe, Vesna Levašič, dr. med., vodja Registra endoprotetike Slovenije in vodja registra artroplastike Valdoltra ter ostali sogovorniki.

 

 Vljudno vabljeni! 

Več informacij in prijave potekajo preko spletne strani 1. FORUMA MedTech Slovenija.
V primeru prijave več udeležencev iz enega podjetja, se mora vsak udeleženec posebej prijaviti preko spletnega prijavnega obrazca, ki je dostopen na spletni strani dogodka.

V primeru vprašanj glede prijav in programa smo na voljo na 
medtechslovenija@gzs.si.

 


 

Fotogalerija