Novice



Gremo na Arab Health 2025!

Vabimo vas, da se pridružite slovenski gospodarski delegaciji, ki bo med 26. in 30. januarjem 2025 ponovno obiskala Arab Health v Dubaju, največji mednarodni strokovni sejem v tem delu sveta s področja medicine in medicinske opreme. Tam boste lahko spoznali najuspešnejša globalna podjetja s tega področja in izkoristili edinstveno priložnost za raziskovanje najnovejših trendov, razvoja in inovacij.

Na sejmu bo prisotnih več kot tri tisoč razstavljavcev iz 180 držav, med njimi tudi 16 razstavljavcev iz Slovenije, ki se bodo predstavili na skupni stojnici. Priložnosti za mreženje bodo na različnih tematskih konferencah in interaktivnih delavnicah, obiskali bomo tudi izbrano lokalno podjetje.

Gospodarsko delegacijo organiziramo SPIRIT Slovenija, javna agencija, Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport ter GZS Zbornica MedTech Slovenije. Udeležbo je treba potrditi najkasneje do 28. oktobra 2024 oziroma do zasedenosti prostih mest v delegaciji. Mikro, mala in srednja podjetja imajo možnost sofinanciranja 60 % stroškov z uveljavitvijo vavčerja za udeležbo v gospodarskih delegacijah, ki ga je razpisal Slovenski podjetniški sklad (SPS).

Več informacij in prijava: https://www.izvoznookno.si/aktualno/vabilo-na-izhodno-gospodarsko-delegacijo-v-dubaj-i/

Fotogalerija