Novice



Približuje se 2. FORUM MedTech Slovenija

Priprave na 2. FORUM MedTech Slovenija, ki bo potekal 28. in 29. septembra v prostorih Zdravniške zbornice Slovenija, so v polnem teku. Z osrednjim dogodkom industrije medicinskih pripomočkov gradimo uspešno platformo za dialog med vsemi deležniki v zdravstvu, ki že daje tudi konkretne rezultate. Bodite del skupnih rešitev in se nam pridružite!

Na 2. FORUMU MedTech Slovenija se bodo vrstila odlična predavanja domačih in tujih strokovnjakov, na zanimivih okroglih mizah pa bomo v dialogu iskali konkretne odgovore in rešitve za zagotavljanje dostopne in enakovredne obravnave uporabnika zdravstvenih storitev.

Čeprav medicinski pripomočki predstavljajo le okoli 2,5 % vseh odhodkov iz OZZ, je njihov vpliv na naša življenja izjemen. Njihova kakovost ni povezana le z varnostjo, temveč tudi s finančnim bremenom obvladovanja bolezni. Na FORUMU bomo zato govorili tudi o statističnih in ekonomskih vidikih obvladovanja bolezni. Poseben poudarek namenjamo digitalizaciji, s katero lahko izdatke bistveno racionaliziramo, in sicer na dveh konkretnih primerih: obvladovanju diabetesa ter obravnavi kronične rane, ki bosta v središču naše pozornosti drugi dan FORUMA.

Podroben program foruma si lahko ogledate TUKAJ.

Člani GZS Zbornice MedTech Slovenija imate za udeležbo na FORUMU seveda na voljo posebno ugodnost v obliki nižje kotizacije.

- Za enodnevno udeležbo je vrednost kotizacije 290 €, če se dogodka udeležita dva udeleženca iz istega podjetja 250 € na osebo, za tri ali več udeležencev iz istega podjetja pa 210 € na osebo. 

- Za dvodnevno udeležbo je vrednost kotizacije 350 €, če se dogodka udeležita dva udeleženca iz istega podjetja 290 € na osebo, za tri ali več udeležencev iz istega podjetja pa 250 € na osebo.

*Kotizacija vključuje udeležbo na predavanjih, gradivo, osvežilne napitke in prigrizke med odmori ter kosilo. Prijavite se lahko do vključno 26. septembra.

PRIJAVE

Fotogalerija