Novice



Seminar: Pot do varne in zakonite izvedbe javnega naročila v zdravstvu


19. maja vas vabimo na seminar Pot do varne in zakonite izvedbe javnega naročila v zdravstvu, ki ga bomo izvedli v soorganizaciji s Centrom za poslovno usposabljaje CPU.

Na dogodku bomo odgovorili na vprašanja, s katerimi se redno soočate tako ponudniki, kakor naročniki v zdravstvu. Nakup opreme, medicinskih pripomočkov in investicij v zdravstvu namreč od vseh deležnikov v procesu nakupa zahteva poznavanje specifik tako predpisov s področja javnega naročanja, kakor regulatornih zahtev. Deležniki včasih ne prepoznajo lastnih napak ali pa se zaradi pomanjkanja znanja celo ne zavedajo svojih pravic oziroma omejitev.

Pridružite se nam in spoznajte dobre, racionalne prakse javnega naročanja, kot tudi pogoste izzive, ki se lahko pojavijo po zaključku javnega naročila!

Z vami bodo:

Tadej Štular, sekretar v sektorju za investicije in javna naročila – URAD REPUBLIKE SLOVENIJE ZA NADZOR, KAKOVOST IN INVESTICIJE V ZDRAVSTVU (UNKIZ), po izobrazbi univerziteni diplomirani pravnik. Njegove izkušnje na področju javnega naročanja segajo že v leto 1996, ko je deloval kot svetovalec ministra za področje javnega naročanja na Ministrstvu za finance in kasneje kot državni podsekretar Urada Republike Slovenije za javno naročanje. V svoji karieri je prevzemal številne vodilne funkcije na področju razvoja sistema, zakonodaje in politik javnega naročanja. Med drugim je leta 2007 nastopil kot generalni direktor Direktorata za zdravstveno ekonomiko Ministrstva za zdravje, kasneje vodil Sektor za investicije in javna naročila Ministrstva za zdravje, do leta 2022 pa deloval kot sekretar za investicije in javna naročila Ministrstva za zdravje.

Marcia Elena Podboršek, specialistka na področju medicinskih pripomočkov, farmacije in zdravstva. V več kot dvajsetih letih dela v javnem in zasebnem sektorju pridobila bogate delovne izkušnje na področju medicinskih pripomočkov, farmacije in zdravstva. Po izobrazbi je magistra farmacije.Njeno strokovno področje je znanje o zakonodajnih predpisih in interpretaciji regulatornih zahtev ter poznavanje delovanja trga medicinskih pripomočkov v RS in Evropski uniji.

Milena Basta Trtnik, univ. dipl. prav., direktorica podjetja BONORUM, pravno svetovanje, d.o.o., je strokovnjakinja s področja javnega naročanja, koncesij, javno zasebnega partnerstva, poslovanja subjektov javnega prava ter projektnega vodenja. Z omenjenimi področji se ukvarja od leta 2004 ter ima veliko izkušenj in znanja. Je avtorica več strokovnih člankov, soavtorica ZJN-3 s komentarjem, ZNKP s komentarjem ter izkušena predavateljica.

Vabljeni, da se nam pridružite!

Več informacij in prijava: https://www.cpu.si/dogodki/pot-do-varne-in-zakonite-izvedbe-jn-v-zdravstvu-maj-2023/

Fotogalerija