Novice



1.FORUM MedTech Slovenija: prim. mag. Dorijan Marušič, dr.,med., dipl.ing. s predstavitvijo mnenja slovenske javnosti in stroke na področju “na vrednosti temelječe zdravstvene oskrbe”



Na 1. FORUMU MedTech Slovenija se nam bo pridružil tudi prim. mag. Dorijan Marušič, dr.,med., dipl.ing., samostojni svetovalec in strokovnjak s področja zdravstvenega sistema. Predstavil bo razmere in mnenje slovenske javnosti in stroke na področju "na vrednosti temelječe zdravstvene oskrbe" ter nas popeljal v diskusijo z deležniki na okrogli mizi “Kako s sistemom javnih naročil omogočiti uvedbo novih metod in tehnologij v zdravstvu?”. Ali smo v Sloveniji pripravljeni na nove pristope, kdaj in kako začeti, so le nekatera vprašanja, na katera bomo poskušali odgovoriti med interaktivno debato. Okrogla miza bo potekala v petek, 23. septembra 2022.

 

Primere mednarodnih dobrih praks inovativne nabave, temelječe na vrednosti, ki so v EU že v veljavi pa bosta predstavila tudi Hans Bax, mednarodni strokovnjak in svetovalec na področju javnega naročanja v MedTech EUROPE ter predstavnica Ministrstva za zdravje v Franciji, ga. Sophie Carlier, s predstavitvijo francoske državne iniciative prenove dela javnega naročanja. Diskusiji se bodo pridružili tudi ostali deležniki ter domači strokovnjaki.

 

POMEMBNO OBVESTILO:
Članom Zdravniške zbornice Slovenije udeležba na strokovnem dogodku 1. FORUM MedTech Slovenija prinaša 11 kreditnih točk. Za pridobitev kreditnih točk se morate prijaviti kot član Zdravniške zbornice Slovenije.


Vljudno vabljeni! 

 

Več informacij in prijave potekajo preko spletne strani 1. FORUMA MedTech Slovenija.
V primeru prijave več udeležencev iz enega podjetja, se mora vsak udeleženec posebej prijaviti preko spletnega prijavnega obrazca, ki je dostopen na spletni strani dogodka.

V primeru vprašanj glede prijav in programa smo na voljo na medtechslovenija@gzs.si.

Fotogalerija