Novice



Za nami je izjemno prijeten in uspešen prvi sestanek stebra MALA PODJETJA - ZDRAVSTVO

Za nami je izjemno prijeten in uspešen prvi sestanek stebra MALA PODJETJA - ZDRAVSTVO. Veseli smo številčnega odziva in interesa za sodelovanje pri aktivnem razvoju orodij in znanj, s katerimi želimo podpirati konkurenčnost manjših podjetij, ki delujejo na področju zdravstva.

Udeležencem smo predstavniki stebra ter strokovnjaki in partnerji GZS Zbornice MedTech predstavili vizijo podpore podjetnikom pri aktualnih poslovnih izzivih ter ključne prednosti, ki jih spodbujamo s sinergičnimi učinki članstva. Zelo pomembna dodana vrednost srečanja za nas pa je bilo tudi spoznavanje konkretnih problematik, s katerimi se mikro, mala in srednje velika podjetja srečujejo pri vsakodnevnem poslovanju. V zbornici se bomo zagotovo potrudili, da jih bomo v celoti učinkovito naslovili.

Vsem udeležencem dogodka se konstruktivne pogovore toplo zahvaljujemo, prav tako pa tudi dr. Nini Orehek Ručigaj (Unija Smart Accounting Slovenija), Jasni Brovč Potokar (BP Vision d.o.o), Matiji Jamniku (ODVETNIŠKA PISARNA JAMNIK d.o.o), Mag. Tini Štrukelj (Infinite Pure Solutions d.o.o.), Marciii Eleni Podboršek (MedDev Rešitve s.p.) ter Gorazdu Drevenšku ( GZS Zbornica MedTech Slovenija), ki so nam predstavili, kako lahko združeni še uspešnejše posegamo po skupnih ciljih.

Vas zanima več o stebru MALA PODJETJA - ZDRAVSTVO?

Nov steber GZS Zbornice MedTech Slovenija, namenjen malim podjetjem, ki delujejo na področju zdravstva, je nastal v začetku leta 2024. Naša misija je ustvariti trajnostni ekosistem celovite podpore in spodbujanja razvoja manjših gospodarskih subjektov. Mikro, malim in srednje velikim podjetjem omogočamo:

1. Dostop do ključnih odločevalcev v MedTech panogi

  • Manjša podjetja povezujemo z velikimi podjetji in s sinergijami prodiramo do odločevalcev.
  • Organiziramo dogodke, srečanja in mreženja, ki omogočajo neposreden stik z odločevalci, investitorji in partnerji.
  • Zagotavljamo ažurne informacij o trendih, regulatornih zahtevah in priložnostih v industriji, kar podjetjem omogoča prilagajanje svojih strategij.

2. Pomoč pri specializiranih nalogah, za katere nimajo zaposlenih kadrov

  • Ponujamo storitve in strokovno znanje na področju, kot so regulativne zadeve, klinična preskušanja, certificiranje, obvladovanje tveganj itd.
  • Razpolagamo z mrežo zunanjih strokovnjakov in svetovalcev, ki so na voljo za pomoč pri projektih, ki zahtevajo specifična znanja.
  • Zagotavljamo skupne storitve, ki pomagajo malim podjetjem pri operativnih vidikih poslovanja, kot so skupna nabava, upravljanje s kadri, računovodstvo itd.

3. Izvajanje praktičnih poslovnih izobraževanj

  • Izvajamo delavnice, seminarje in usposabljanja za podjetnike v MedTech sektorju, s poudarkom na vodenju, inovacijah, trženju in poslovnem razvoju.
  • Sodelujemo z izkušenimi mentorji in industrijskimi strokovnjaki, ki nudijo praktične nasvete za podporo rasti članov.

Več informacij: jasna.sedic@gzs.si

Več informacij si oglejte tudi na LETAKU.

 

Fotogalerija

Fotogalerija