Novice



1. FORUM MedTech Slovenija: Hans Bax , mednarodni strokovnjak in svetovalec na področju javnega naročanja iz MedTech Europe o inovativnih modelih in uspešnih praksah na vrednosti temelječe nabave

 

Na 1. FORUMU MedTech Slovenija bo z nami tudi mednarodni strokovnjak in svetovalec na področju javnega naročanja v organizaciji MedTech Europe,  gospod Hans Bax.

Predstavil nam bo evropske primere dobrih praks inovativne nabave, temelječe na vrednosti.

Model Na vrednosti temelječe zdravstvo ponuja najboljši pristop za ohranjanje in izboljšanje zdravstvenih storitev, sistem javnega naročanja oz. Na vrednosti temelječa nabava, pa z upoštevanjem skupnih stroškov oskrbe in izidov zdravljenja omogoča izvajanje tega pristopa.

O podrobnostih in izzivih na tem področju bomo spregovorili 23. septembra 2022 na okrogli mizi Kako s sistemom javnih naročil omogočiti uvedbo novih metod in tehnologij v zdravstvu?, kjer se nam bo poleg ostalih strokovnjakov pridružil tudi Hans Bax. 

Vljudno vabljeni!

Več informacij in prijave potekajo preko spletne strani 1. FORUMA MedTech Slovenija.
V primeru prijave več udeležencev iz enega podjetja, se mora vsak udeleženec posebej prijaviti preko spletnega prijavnega obrazca, ki je dostopen na spletni strani dogodka.

V primeru vprašanj glede prijav in programa smo na voljo na medtechslovenija@gzs.si.

Fotogalerija