Zapri

FORUM MedTech Slovenija


FORUM MedTech Slovenija je osrednji letni dogodek, ki ga organizira GZS Zbornica MedTech Slovenija. Gre za največji dogodek s področja medicinskih tehnologij in storitev v Sloveniji, s katerim želimo povezati vse deležnike s področja zdravstva in medicinskih tehnologij. Na njem sodelujejo številni domači in tuji strokovnjaki, s predstavitvijo aktualnih tem s področja panoge.

V letu 2022 je 1. FORUM MedTech Slovenija potekal prvič, od 22. do 23. septembra na Zdravniški zbornici Slovenije. Naša vizija je, da postane osrednji tradicionalni madnarodni dogodek panoge v Sloveniji in na širšem področju tega dela Evrope.

Letošnji 1. FORUM MedTech Slovenija je potekal z naslovom NAPREDEK ZA UČINKOVITO ZDRAVSTVO – Uvajanje inovativnih terapij, medicinskih tehnologij in njihov vpliv na učinkovito zdravstveno oskrbo.

Dogodek je namenjen vsem deležnikom, ki delujejo na področju zdravstva in medicinskih tehnologij, podjetjem in javnim institucijam ter ostali organizacijam s področja.

Program, vsebinske predstavitve predavateljev  in arhiv fotografij 1. FORUMA MedTech Slovenija 2022, si lahko ogledate na spletni strani dogodka https://forum-medtechslovenija.gzs.si/

V GZS Zbornici MedTech Slovenija smo že začeli s pripravami na 2. FORUM MedTech Slovenija, ki bo ravno tako potekal konec septembra 2023. Vse podrobnosti bodo objavljene na naši spletrni strani, o podrobnostih pa bomo obveščali tudi preko E- novice MedTech Slovenija, ki izidejo vsak mesec tern a katere se lahko prijavite prko naše spletne strani – PRIJAVA NA E-NOVICE GZS MEDTECH SLOVENIJA.