Kako postati član? 

Vabimo vas, da se nam pridružite in postanete član v Zbornici ponudnikov medicinske tehnologije in storitev MedTech Slovenija pri Gospodarski zbornici Slovenije ter pridobite vse članske ugodnosti. Letak ZMS najdete tukaj.

Vsi člani Zbornice MedTech Slovenija se s podpisom pristopne izjave o članstvu med drugim zavezujejo tudi k spoštovanju Etičnega kodeksa MedTech Europe (spoštovanje etičnih načel in visokih norm ob morebitnem sodelovanju z zdravstvenimi delavci in zdravstvenimi organizacijami v zvezi z donacijami, sponzorstvi ipd.). 

Članstvo v Zbornici MedTech Slovenija pri GZS poleg različnih svetovalnih storitev s področja podjetništva in poslovanja, prinaša tudi številne možnosti aktivnega sodelovanja: 

  • možnost aktivnega sodelovanja v Zbornici MedTech Slovenija, po posameznih krovnih področjih ali strokovnih delovnih skupinah;
  • možnost vključitve v dialog z ZZZS in Ministrstvom za zdravstvo; 
  • sooblikovanje zakonodaje in standardov; vplivanje na kakovost in oskrbo z medicinskimi pripomočki, medicinsko tehnologijo in storitvami na tržišču;
  •  dostop do informacij potrebnih za poslovanje; strokovna izobraževanja in okrogle mize. 

Včlanitev v Zbornico MedTech Slovenija je preprosta in hitra. 

Kako postati član? 

Če se želite včlaniti v Zbornico MedTech Slovenija (ZMS) in pridobiti vse članske ugodnosti, vas vabimo, da izpolnite pristopni obrazec GZS, v katerem v predzadnji okvirček vpišete „Zbornica MedTech Slovenija“. Ne pozabite, da z oddajo izpolnjenega obrazca potrjujete, da  – poleg statutov, omenjenih v samem pristopnem obrazcu –   sprejemate tudi Etični kodeks MedTech. 

Pošljete nam izpolnjen pristopni obrazec, po klasični pošti in v skenirani obliki na e-poštni naslov polona.mezan@gzs.si, medtechslovenija@gzs.si 

Vaše članstvo bo aktivno od datuma na pristopnem obrazcu. Aktualno lestvico članarin ZMS si lahko ogledate tukaj.  Pred oddajo pristopne izjave, zaprosite za ponudbo in izračun članarine, saj je le-ta od člana do člana drugačna - vezana na zadnjo bilanco in število zaposlenih.

V nekaj dneh boste prejeli pozdravno pismo in vse informacije o članstvu. 

Informacije o članstvu in aktivnostih Zbornice MedTech Slovenija

Direktorica: Polona Mežan T: 01 58 98 445 G: 051 273 860

E: polona.mezan@gzs.si, medtechslovenija@gzs.si