Akademija MedTech Slovenija


Akademija Medtech Slovenija

Strokovno-ozobraževalna platforma Akademija MedTech Slovenija

Akademija Medtech Slovenija združuje in vključuje izobraževalno-svetovalne vsebine, ki jih s pomočjo domačih in mednarodnih strokovnjakov izvajamo za člane in vse zainteresirane javnosti.

Za podjetja, organizacije, zdravstvene in ostale pristojne institucije ter ostale deležnike v zdravstvenem sistemu, izvajamo izobraževanja, delavnice, seminarje, okrogle mize s področij kot so zakonodaja in regulativa medicinskih pripomočkov, javna naročila v zdravstvu, inovacije, nove tehnologije ter drugih.

V GZS MedTech Slovenija se zavedamo, da sta prenos znanja in izmenjava izkušenja ključna dejavnika za vzpostavitev uspešnega partnerskega sodelovanja in dialoga med deležniki.

Vsa izobraževanja in delavnice snujemo, načrtujemo in izvajamo s posebno pozornostjo in razumevanjem širšega konteksta področja medicinskih tehnologij, pripomočkov in zdravstva ter s tem zagotavljajo poglobljeno razumevanje teh področij. 

Oblike aktivnosti in izobraževanj, ki jih izvajamo v okviru Akademije MedTech Slovenija:

  • izobraževanja in praktične delavnice s področja evropske regulative medicinskih pripomočkov, javnega naročanja v zdravstvu,
  • individualna izobraževanja in praktične delavnice s področja evropske regulative medicinskih pripomočkov in javnega naročanja v zdravstvu po vaši meri (za zaključene skupine in posamezna podjetja)
  • regulatorno svetovanje s področja medicinskih pripomočkov in javnega naročanja v zdravstvu
  • dogodki v sodelovanju s partnerskimi strokovnimi združenji in zbornicami
  • okrogle mize in predstavitve
  • informativni video posnetki - Studio MedTech Slovenija
  • knjižnica posnetkov izobraževanj (preko platforme Clip2go)


Knjižnica posnetkov izobraževanj

Ste zamudili izobraževanje? Oglejte si posnetke delavnic preko platforme CLIP2GO.

> Posnetki izobraževanj so vam na voljo v knjižnici na platformi CLIP2GO.

> Posnetek delavnice "Obvladovanje kritičnih točk za omogočanje dostopnosti oziroma dajanje medicinskih pripomočkov na trg po MDR"

> Posnetek delavnice "POSLEDICE PANDEMIJE V POSTOPKIH JAVNEGA NAROČANJA V ZDRAVSTVU"